Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Gluteeniton mango-rahkakakku

1 h 15 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 45 min

Gluteeniton mango-rahkakakku on rahkamaisen täyteläinen ja mangoisen raikas. Voit varioida sitä myös muilla hedelmillä ja marjoilla.

7.10.2014
Reseptin ainekset
12 annosta
1
tuore mango (kypsä)
4
muna
1 dl
sokeria
1 1/2 dl
perunajauhoja
250 g
maitorahkaa
2 rkl
limettimehua
Koristeluun
tuoretta mangoa ja mintunlehtiä

Gluteeniton mango-rahkakakku valmistuu näin:

  1. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (ø 24 cm) pohjan ja reunan väliin. Voitele vuoan reunat ja jauhota gluteenittomilla korppujauhoilla.
  2. Leikkaa mangon hedelmäliha kuutioiksi.
  3. Erottele munista keltuaiset ja valkuaiset eri kulhoihin. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon perunajauhot, rahka ja limettimehu.
  4. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdksi. Lisää vaahto taikinaan kevyesti käännellen.
  5. Kumoa taikina vuokaan. Nosta mangopalat taikinan päälle. Halutessasi voit jättää 1/3 mangopaloista pois taikinasta ja nostaa ne valmiin kakun päälle ennen tarjoamista.
  6. Kypsennä gluteenitonta mango-rahkakakkua 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Varmista kypsyys tikulla. Kakku kohoaa uunissa, mutta laskee hiukan uunista oton jälkeen.
  7. Koristele gluteeniton mango-rahkakakku halutessasi mintunlehdillä ja mangopaloilla.

Vinkki!

Gluteeniton mango-rahkakakku säilyy jääkaapissa noin neljä päivää.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt